Skal du til at indrette din stue og har brug for gode råd?

Selvom indretningsprocessen er sjov, og det er interessant endelig at have muligheden for at gøre det flot med forskellige møbler og farver, så kan det også være en svær proces. Der er mange valg, og det kan være svært at visualisere det hele i sin stue, før man faktisk har købt det, og sommetider kan det se helt anderledes ud, end du måske havde forventet det. Det handler både om, hvordan de forskellige farver spiller sammen, men også hvordan de forskellige elementer i boligen bliver, når det hele pludselig er sat sammen på den måde.

I denne artikel giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du kan indrette din stue.

Start med de vigtige møbler

Det er en god idé at starte med at finde ud af, hvordan de vigtigste møbler i din stue skal se ud. Det er f.eks. sofaen, der er ret væsentlig for det samlede indtryk. Det kan f.eks. være en veloursofa, hvor den kommer til at være det allervigtigste indtryk i stuen. Herefter kan du så finde møbler til resten af stuen, hvor det hele kommer til at hænge bedre sammen.

Farve på væggene

Du har måske også tænkt over, om der ikke skal lidt farve på væggene, så det hele ikke bare er i en farve. Der er mange muligheder for at lave noget fedt med farver, og især hvis du tør at være lidt mere modig med farver. Det kommer selvfølgelig også an på din stil, og hvordan det hele skal hænge sammen.

Andre læste også:  Få fat i et moderne marmor sofabord til dagligstuen

Det behøver ikke at være en vild farve, men det er blevet mere og mere populært blot at farve en af væggene en farve og så bare lade resten være. På den måde kan du jo forsøge dig med lidt vildere farve og se, hvordan du har det med det.

Avatar

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 5 =