Spar nemt penge på madbudgettet! 7 sparetips..

Madbudgettet er for mange familier en dyr post hver måned! Vi har samlet 7 sparetips, så du kan spare mange penge på madbudgettet hver måned.

  1. Lav en ugentlig madplan

Med en ugentlig madplan kan du spare mange penge i dagligdagen. En madplan gør, at du ved præcis hvad du skal bruge og køber sjældent unødvendige fødevarer. Derudover mindsker det også impulskøb i forbindelse med turen i supermarkedet.

  1. Brug en indkøbsseddel når du køber ind

Køb kun det, der står på din indkøbsseddel og intet andet! Brug eventuelt måltidskasser som en supplement til ugens indkøbsseddel.

  1. Hold øje med tilbudsaviser

Det er altid en god ide at holde øje med de bedste tilbud og hvor de kan findes henne. Handel derfor gerne i flere supermarkeder for, at få de bedste priser.

  1. Brug egne poser til indkøb

Medbring egne poser når du køber ind og spar miljøet og budgettet. Indkøbsposer koster nemt 3 kroner pr. pose i supermarkedet i dag.

  1. Køb større mængder kød

Der er ofte mange penge at spare når man køber kød i større mængder, som kan fryses ned i fryseren efterfølgende.

  1. Spis mere grønt

Spis flere grøntsager og mindre kød. Kød er væsentligt dyrere end grøntsager så hvis du spiser flere grøntsager end kød, sparer du derfor penge. Derudover så opfordrer sundhedsstyrelen, at man spiser 600 gram frugt og grønt om dagen, hvilket er endnu en fordel udover du sparer penge.

  1. Smør madpakke hver dag
Andre læste også:  Fremgang på det fynske boligmarked

Smør altid din madpakke i stedet for at købe frokost. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at købe frokost og kan også være tidskrævende, hvis man er på arbejde og skal ud af huset for at hente frokost.

Har du andre tips til at spare penge på madbudgettet? Så hører vi gerne fra dig i kommentarfeltet 🙂

Martin

Martin Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − eight =