Spar penge på din varmeregning med disse tips

Vil du gerne forsøge at nedsætte dit varmeforbrug? Og vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan spare penge på din varmeregning?

Skift dine gamle vinduer

Du kan gøre både store og små ting for at spare på dit varmeforbrug. Men hvis du er klar på en stor forbedring af din bolig og dit varmeforbrug, så kan du f.eks. skifte dine vinduer.

Hvis dine vinduer er gamle og utætte, så bruger du nemlig meget mere varme, end hvad der er nødvendigt. Det kræver langt mere at holde din bolig varm, hvis der hele tiden ryger mere kulde ind igennem dine vinduer.

Varm din bolig op med en biopejs

Du kan også spare penge på din varmeregning ved at varme din bolig op med alternativer, der er billigere end din normale varmekilde. Hvis du f.eks. har en pejs stående i dit hjem, så har du ikke brug for lige så meget varme fra et fyr, fjernvarme el.lign.

Det er ikke nødvendigvis en løsning, der vil skabe kæmpe forandring på din varmeregning, men hvis alligevel ønsker dig en pejs, så er det en god bonus.

Andre læste også:  Mangler du de helt mindste detaljer for, at du føler, at dit hus er færdig?

En almindelig pejs kræver dog en skorsten og en forholdsvis stor installationsproces. Derfor kan du i stedet overveje at vælge en biopejs, som er langt mere enkel at montere. Find din nye biopejs her.

Brug kun varme når der er brug for det

Det kan hurtigt blive en dum vane at tænde for varmen, lige så snart det er køligt udenfor. Men det er slet ikke sikkert, at der altid er brug for det. Derfor skal du i stedet kun tænde for varmen, når du mærker, at der er brug for det.

Hvis det kun er en smule køligt, så kan en ekstra trøje eller tæppe måske klare opgaven. Det kan gøre rigtig meget for dit varmeforbrug.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + fifteen =