tagrensning

Tagrensning – Priser og vigtig informationer

4.7/5 - (3 votes)

Hvis dit tag er fyldt med mos, alger eller misfarvninger så kan det måske være tid til en tagrensning. En tagrensning kan være godt både for tagets udseende, men kan også medvirke til en bedre holdbarhed. Efter mange års slid bliver tagets overflade påvirket af årstidernes vind og vejr, alger samt solen UV stråler. Det er et af de mest udsatte områder på dit hus og er derfor vigtigt at vedligeholde og rense.

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på, hvornår dit tag skal renses og hvordan du kan få den bedste pris på dette.

Billede fra nanostone.dk

Vi anbefaler at en tagrensning bliver gjort af fagmænd, som har det rette udstyr og har dermed muligheden for at skabe det bedste resultat du kan være glad for på lang sigt. I dette indlæg kan du læse mere omkring prisen på tagrensning og om dit tag eventuelt trænger til en rensning.

Skal mit tag renses?

Mange tagtyper kan renses, men det er dog ikke ved alle det kan svare sig. Hovedformålet med en tagrensning er at det skal se flot og næsten ud som nyt igen. Men det kan også medvirke til at taget holder længere!

Hvis dit tag er lagt indenfor 10-15 år kan det typisk være en god løsning, men er taget af ældre dato og begyndt at revne kan det ikke svare sig. Så vil vi i stedet anbefale en tagrenovering eller overveje om du skal investere i et helt nyt tag.

Andre læste også:  Ombygning, nedrivning eller andre større byggeprojekter i sigte? Læs med her

Har dit tag fået alger er det et tegn på at du bør foretage en tagrensning nu da regn, alger og mos over en årrække kan ødelægge taget. Hvis dit tag er gået fra fx en bronze-farve eller en flot sort farve til en mere mat og grå farve er det klart tid til at rense taget.

Tal eventuelt med en fagmand, hvis du er i tvivl omkring hvad der bedst kan svare sig i lige netop dit tilfælde.

TagrensningBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud en tagrensning!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvordan foregår en tagrensning?

Billede fra nanostone.dk

Det kan variere hvordan en tagrensning foregår, afhængig af hvilken slags belægning du har på dit tag.  Men oftevil håndværkeren inden andet påbegyndes gennemgå dit tag for defekte plader eller andre eventuelle skader.

Først spuler håndværkeren typisk håndværkeren taget fri for mos, alger, blade mv. med en højtryksrenser.  Herefter er det vigtigt at taget får lov til at tørre helt, inden det eventuelt bliver efterbehandlet med en tagrens. Det kan være en god ide at få sit tag algebehandlet, malet eller lakeret efter afrensningen for at opnå en bedre holdbarhed fremadrettet.

Algebehandlingen er en supplerende skum som desinficerer taget, således du får et resultat som holder længere. Det sikrer at produktet siver ind i alger og mos oppe på tagryggen så det ikke kun er den nederste del der får behandling.

Andre læste også:  Omfangsdræn pris - Det skal du være opmærksom på

Hvilken efterbehandling og om det er efter tagrens med tagmaling og/eller algebehandling dit tag skal have, afhænger både af belægningen og det æstetiske udtryk, du gerne vil have på dit tag.

Hvad er prisen på en tagrensning?

Du skal regne med mellem 6000 og 9000 kroner når du skal have renset dit tag. Prisen varierer alt afhængig af dit tag og afhænger af følgende faktorer:

  • Hvor stort er dit tag?
  • Hvem skal foretage tagrensningen?
  • Tilstanden på dit tag

Vi anbefaler at man altid kontakter flere firmaer, når man ønsker det bedste tilbud på en tagrensning. Så har du flere priser at sammenligne med og kan finde den bedste løsning til lige netop dit projekt. Der er flere tjenester på nettet som kan hjælpe dig med at få flere tilbud helt gratis og uforpligtende.

Hos BygOgHus.dk har vi gode erfaringer med onlineportalen 3byggetilbud.dk, hvor virksomhederne som sender et tilbud ved, at de indbyrdes kæmper om dig som kunde og er derfor nød til at tilbyde deres bedste priser for at få din opmærksomhed og eventuelt muligheden for at lave din opgave.

Vidste du? Det er 100% gratis at få en fagkyndig til at give dit tag et tjek. Så benyt dig af den fantastiske mulighed og få en kyndig person til at tjekke dit tags tilstand.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 2 =