Terrazzogulv pris

5/5 - (1 vote)

Terrazzogulvet er nok mest kendt fra 80’erne, men nu er terrazzogulvet endelig kommet tilbage på markedet. Terrazzogulvet har genvundet sin popularitet med dets design og holdbarhed. Terrazzogulvet er ekstremt slidstærkt og kan holde i mange år med den rette behandling. Så ønsker du et designpræget gulv, der er helt unikt og kan holde til hverdagens slidtage, så er terrazzogulv måske noget for dig!

Sådan får du den bedste pris på dit terrazzogulv

Prisen på terrazzogulv varierer meget. Prisen afhænger som oftest af, hvor stort et areal du ønsker at støbe med terrazzogulv. Jo større areal desto billigere. Vi anbefaler derfor, at man kontakter flere håndværkere for at få den bedste pris til lige netop din opgave.

epoxy gulv prisBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud terazzogulv!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvad er terrazzogulv?

Terrazzo (fra italiensk) er et materiale fremstillet af skærver af marmor, der blandes med et bindemiddel som for eksempel hvid, grå eller indfarvet cement. Terrazzo er et fleksibelt materiale, som trods sin hårde overflade, rummer muligheder for at lade fantasien få frit spil. Materialet er traditionelt blevet anvendt til gulvbelægning, hvor man udlægger en grødet blanding af marmorskærver og cement på et betongulv. Efter nogle dages hærdning, våd- eller tørslibes belægningen, hvorefter man har et holdbart og fugefrit gulv. Terrazzo kan også anvendes til fremstilling af bordplaner, håndvaske, badekar, havemøbler, krukker og fontæner.

Andre læste også:  Strømpeforing - Find priser og info

Kontrol over designet

Et terrazzogulv er helt unikt og DU kan være med i hele processen og dermed bestemme, hvordan gulvet skal ende med at se ud. Dette er en unik og yderst sjælden mulighed – ja faktisk er det kun ved terrazzogulv, at det er muligt. Du kan altså skabe lige nøjagtig det udtryk, der passer til dit hjem.

Slidstærkt gulv

Vælger du at få lagt et terrazzogulv, kan du forvente et yderst slidstærkt gulv, der holder i mange år! Et terrazzogulv har en meget lille chance for at knække ,og taber du noget på gulvet, vil det ikke engang få en flænge. Terrazzogulv er et af de mest holdbare gulve, du kan få.

Hvordan lægger man terrazzogulv?

Der er mange faktorer, der skal tages i betragtning, når et terrazzogulv skal lægges. Vi anbefaler derfor, at du får kompetente håndværkere til at udføre det for dig, så du er sikret, at arbejdet er gjort korrekt, og at du får et gulv der holder i mange år, ja endda årtier.

Videoen nedenfor demonstrerer, hvordan terrazzogulv lægges samt lidt inspiration og historie bag terrazzogulvet, der igen har vundet popularitet.

Bygoghus.dk Forfatter

Kommentarer

  Julie

  (9. november 2019 - 15:32)

  Hej, kan terrazzo støbes ovenpå vinyl i et badeværelse?

  Jeg har Ca. 5 m2 – hvad koster det mig at få støbt et gulv i terrazzo, hvis jeg selv kan slibe det?

  Mvh Julie

   Mads

   (14. november 2019 - 12:24)

   Hej Julie,

   Det er ikke altid muligt, men det er noget som en installatør vil beslutte ud fra opgaven. Det vurderes typisk når opgaven anskues, men umiddelbart vil jeg tro at du skal have viylen væk først. Prisen på Terrazzogulv er meget svingende ift. hvor du er placeret i landet. Dog anbefaler jeg altid at finde flere tilbud, da nogle håndværkere kan levere samme kvalitet lidt billigere. Det bliver altid billigere hvis du selv kan gøre noget af arbejdet, som at fjerne vinyl og slibe efterfølgende. Da skal du kun betale for materiale og udført arbejde.

   Jeg håber dette hjalp lidt!

   Mvh

   Mads
   Bygoghus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =