Terrazzogulv pris

Terrazzogulvet er nok mest kendt fra 80’erne, men nu er terrazzogulvet endelig kommet tilbage på markedet. Terrazzogulvet har genvundet sin popularitet med dets design og holdbarhed. Terrazzogulvet er ekstremt slidstærkt og kan holde i mange år med den rette behandling. Så ønsker du et designpræget gulv, der er helt unikt og kan holde til hverdagens slidtage, så er terrazzogulv måske noget for dig!

Sådan får du den bedste pris på dit terrazzogulv

Prisen på terrazzogulv varierer meget. Prisen afhænger som oftest af, hvor stort et areal du ønsker at støbe med terrazzogulv. Jo større areal desto billigere. Vi anbefaler derfor, at man kontakter flere håndværkere for at få den bedste pris til lige netop din opgave.

epoxy gulv prisBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud terazzogulv!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvad er terrazzogulv?

Terrazzo (fra italiensk) er et materiale fremstillet af skærver af marmor, der blandes med et bindemiddel som for eksempel hvid, grå eller indfarvet cement. Terrazzo er et fleksibelt materiale, som trods sin hårde overflade, rummer muligheder for at lade fantasien få frit spil. Materialet er traditionelt blevet anvendt til gulvbelægning, hvor man udlægger en grødet blanding af marmorskærver og cement på et betongulv. Efter nogle dages hærdning, våd- eller tørslibes belægningen, hvorefter man har et holdbart og fugefrit gulv. Terrazzo kan også anvendes til fremstilling af bordplaner, håndvaske, badekar, havemøbler, krukker og fontæner.

Andre læste også:  Gulvisolering – Vejledning til isolering af gulv og priser

Kontrol over designet

Et terrazzogulv er helt unikt og DU kan være med i hele processen og dermed bestemme, hvordan gulvet skal ende med at se ud. Dette er en unik og yderst sjælden mulighed – ja faktisk er det kun ved terrazzogulv, at det er muligt. Du kan altså skabe lige nøjagtig det udtryk, der passer til dit hjem.

Slidstærkt gulv

Vælger du at få lagt et terrazzogulv, kan du forvente et yderst slidstærkt gulv, der holder i mange år! Et terrazzogulv har en meget lille chance for at knække ,og taber du noget på gulvet, vil det ikke engang få en flænge. Terrazzogulv er et af de mest holdbare gulve, du kan få.

Hvordan lægger man terrazzogulv?

Der er mange faktorer, der skal tages i betragtning, når et terrazzogulv skal lægges. Vi anbefaler derfor, at du får kompetente håndværkere til at udføre det for dig, så du er sikret, at arbejdet er gjort korrekt, og at du får et gulv der holder i mange år, ja endda årtier.

Videoen nedenfor demonstrerer, hvordan terrazzogulv lægges samt lidt inspiration og historie bag terrazzogulvet, der igen har vundet popularitet.

Martin

Martin Forfatter

Martin har det daglige ansvar hos BygOgHus og er en gør-det-selv person til fingerspidserne. Han har altid selv mange projekter i gang, så der altid sker noget nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 17 =