Tips til indretningen af det lille værelse

Det kan generelt godt være en svær disciplin at skulle indrette et værelse eller et hvilket som helst andet rum, men det bliver som regel ikke nemmere, hvis du heller ikke har så meget plads at arbejde på. Pludselig skal der tænkes meget mere over tingene, fordi inventaret ikke længere bare kan smides ind til højre og venstre, da der simpelthen ikke er plads til dette. Det er altså en noget større opgave, end indretningen ellers ville være.

Tænk på møblernes størrelse

Du kan nok ikke undgå at skulle indrette med diverse møbler på værelset, og i hvert fald en seng eller et andet møbel til at sove på er nødvendigt. Men fordi der ikke er så meget plads at gøre godt med, er det pludseligt nødvendigt at være lidt mære opmærksom på størrelsen af de møbler, du indretter værelset med.

En billig trekvartseng kan måske være svaret, hvis du er i tvivl om, hvor stor en seng du skal bruge til dit værelse.

Brug væggene til indretning

Fordi der er så relativt lidt gulvplads på så lille et værelse, kan du blive nødt til at bruge væggene til opbevaring af forskellige ting, hvis du gerne vil have plads til det hele. Det kan være både være reoler, der kan bære på små ting, men det kan også være større opbevaringsmuligheder, hvor der kan opbevares tøj eller andre ting, der kræver lidt mere plads.

Andre læste også:  Halvandenmandsseng

Implementeringen af multifunktionelle møbler

Fordi du ikke har så meget plads at arbejde på under indretningen, er det også klart et plus, hvis det lykkes dig at indrette med møbler, der kan opfylde flere forskellige funktioner. Ofte har du måske ikke brug for så mange forskellige møbler i soveværelset, men kan du nu f.eks. koble sengen og skrivebordet sammen i et møbel, kan du spare en del plads på den front.

Avatar

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + 12 =