traefaeldning-pris

Træfældning pris – Sådan får du den bedste pris

5/5 - (21 votes)

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med træfældning og hvornår det kan være en god ide at søge hjælp fra professionelle firmaer men også hvornår det kan være en mulighed selv at fælde sine træer.

Derudover kommer vi også ind på hvordan du kan få den bedste pris på træfældning.

Hvad koster træfældning?

Det er et meget interessant spørgsmål, som beklageligvis ikke kan besvares med én sætning. Prisen kommer nemlig an på en lang række faktorer, som vi vil gennemgå i denne guide.

Mangler du hjælp til træfældning eller topkapning, så kan du med fordel læse guiden til ende. Du vil nemlig blive beriget med en masse ny viden, som du ikke nødvendigvis kan tilegne dig andre steder.

BygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på træfældning!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvad kommer prisen på træfældning an på?

Prisen på træfældning kommer an på mange ting, jovist, men hvilke ting? Det giver vi dig et hurtigt og godt overblik over nedenfor:

  • Træsort
  • Træets størrelse
  • Træets retning
  • Geografisk område

Hvor mange penge du vil blive opkrævet for træfældning kommer altså an på, hvilken træsort der er tale om, hvor stort træet er, hvilken retning træet har og ikke mindst, hvor du er bosat i landet.

Undersøger du de gennemsnitlige priser for træfældning, så vil du erfare, at det er dyrere at få fældet et løvtræ end et nåletræ. Derfor kan du ikke være sikker på at få tilbudt den samme pris som din nabo. Generelt får man ikke meget ud af at sammenligne sine tilbud med andres, da prisen helt naturligt kan variere fra opgave til opgave.

Sådan fastsættes prisen typisk

Det er meget forskelligt, hvordan prisen på træfældning fastsættes.

Som regel gør man det, at man aftaler en fast pris pr. meter. En realistisk pris kan for eksempel lyde på 100 kr. pr. meter. Det tager dermed ikke lang tid at regne ud, hvor mange penge man skal af med for at få fældet et 3, 5 eller 10 meter højt træ. Dog ved man som regel først den endelige pris, når træet er blevet fældet og målt – med mindre du kender den eksakte højde på dit træ i forvejen. Du kan om ikke andet regne med, at jo højere træet er, desto dyrere er det at få fældet.

Ikke alle firmaer arbejder med meterpriser. Der er også nogle – faktisk en del – firmaer som tilbyder faste priser. Er det vigtigt for dig at vide nøjagtigt, hvor meget du skal betale for at få fældet træet, så anbefaler vi dig at vælge et firma med faste priser. En realistisk pris kan for eksempel lyde på 1.000 kr. pr. træ.

Hvorfor skal jeg søge professionel hjælp til træfældning?

Som en rigtig gør-det-selv-person tænker du måske, at du sagtens kan fælde træet på egen hånd, men du bør måske lige overveje en ekstra gang, om det er en god idé. Der kan nemlig gå mange ting galt, hvis man ikke har taget højde for alting.

En ting er at gøre skade på bygninger og inventar. En anden er at gøre skade på sig selv og / eller sin familie. Alene de seneste fem år er der blevet registreret fire dødsfald, som har været direkte forbundet med træfældning. Dette bør være svar nok på, hvorfor man altid skal søge professionel hjælp, når det kommer til træfældning. Der er jo ingen grund til at gamble med sit liv.

Andre læste også:  Timepris på tømrer - Se timepriser og få andre gode råd

Sammenlign tilbud og find den laveste træfældning pris

Søger du efter træfældning pris via en søgemaskine, vil du blive præsenteret for rigtig mange forskellige firmaer, som tilbyder denne ydelse.

Skal du spare penge på ydelsen, råder vi dig til at indhente tilbud via en online tjeneste. Lige nu kan du indhente tre tilbud på træfældning helt gratis og uforpligtende. Der er både tid og penge at spare ved at sammenligne priser, hvorfor det bestemt er værd at bruge tid på.

Skal du have fældet mange træer i din have, kan du potentielt set spare mange tusinde kr. på opgaven. Det er svært at sige, hvor mange penge du rent faktisk kan spare, da det kommer an på, hvor konkurrencedygtige firmaerne er i dit lokalområde. Det er ikke desto mindre gunstigt at indhente flere tilbud.

Sådan indhenter du tilbud via en online tjeneste:

  1. Beskriv opgaven
  2. Upload billeder af træet / træerne (valgfrit)
  3. Indtast dine kontaktoplysninger
  4. Accepter betingelserne

Herefter kan du læne dig tilbage og vente på, at du får tilsendt en række tilbud fra lokale firmaer. Afhængig af hvilken tjeneste du bruger, kan du forvente at modtage tilbuddene inden for 3-5 hverdage. Du bestemmer selv, om du vil takke ja til et af tilbuddene, eller om du vil afslå dem alle. Det er fordelen ved at indhente uforpligtende tilbud.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *