betongulv pris

Betongulv pris – Sådan får du den bedste pris

4.7/5 - (20 votes)

Vi ser i stigende grad en større tendens i boligindretningen med beton som materiale. Hvad er det ved beton, som er så populært i andres øjne, og hvilke fordele byder det på? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Så hvis du går med overvejelserne om, at få støbt et nyt betongulv hjælper vi dig i dette indlæg med hvad du skal vide i denne forbindelse og hvordan du får den bedste pris på betongulve.

Sådan får du den bedste pris

Når du skal have den bedste pris til lige netop din opgave, anbefaler vi at man kontakter flere firmaer for at have priser at sammenlignede med. Hos BygOgHus har vi gode erfaringer med 3byggetilbud.dk De har hjulpet flere end 250.000 danskere med at finde 3 håndværkere, der passer til lige netop din arbejdsopgave – gratis og uforpligtende.

Det eneste du skal gøre er at udfylde en kontaktformular, hvor du bedes beskrive din opgave bedst muligt. Så vender 3 håndværkere tilbage med deres bedste tilbud på din opgave efter ganske kort tid.

Betongulv pris

BygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud betongulv!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Fordele ved betongulv

Der er mange fordele ved at vælge betongulve, både til private husstande og erhvervslokaler. De væsentlige fordele der blandt andet kan nævnes er:

 • Billig pris pr. m2
 • Slidstærkt materiale
 • Giver en rå kontrast i moderne byggerier
 • Giver en helstøbt overflade som er med til at skabe god rumfornemmelse og sammenhæng i et rum
 • Tæt på vedligeholdelsesfrit (Kræver en imprægnering en eller to gange årligt)
 • Ved slidtage kan man i værste tilfælde få lidt revner i gulvet. Dog kan det forholdsvis enkelt repareres, hvilket også er en af fordelene ved betongulve.
 • Det kan nemt males med eksempelvis epoxymaling til betongulv
Andre læste også:  Strømpeforing - Find priser og info

Betongulv pris

Prisen på betongulve kan være meget forskellige alt efter din opgave og afhænger af flere faktorer, som du kan læse om herunder.  Når der skal beregnes pris på betongulv, så skal der tages højde for en række forskellige faktorer såsom:

 • Størrelse på betongulvet
 • Valg af materiale
 • Gulvets tilgængelighed
 • Varighed
 • Murerfirmaerne har forskellige priser

Vi har hos BygOgHus fundet priser fra cirka 6-700 kroner pr. m2 hos forskellige leverandører.

Dog skal du være opmærksom på at der kan komme tillægsydelser såsom: Opbankning af gammelt gulv, udgravning af jord, udlægning af gulvvarmeslanger og eventuel understøbning. Vi anbefaler at du taler med en fagmand angående din opgave, som kan vejlede dig om hvad der skal medregnes i din pris.

Kan du gøre det selv?

Betongulv er absolut ikke gør-det-selv arbejde, hvis ikke du har erfaring indenfor dette område. Vi anbefaler at bruge et gulvfirma, som har stor erfaring med sten- og betongulve.

For det bedste resultat kræves en omhyggelig proces opdelt i mange arbejdsgange. Men sikrer du dig dette kan du have et smukt og slidstærkt gulv, som ved minimal vedligeholdelse bevarer glansen i mange år.

Hvis du gerne vil have en billig pris eller blot se, hvad priserne for betongulv er, så anbefaler vi, at du indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud via 3byggetilbud.dk.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *