Derfor skal du anskaffe dig en GPS til din kat

Som husejer er en kat det helt perfekte kæledyr. En kat er et kærligt og skønt dyr, der bringer enormt meget glæde for alle i familien.

Men samtidig er det også et meget selvstændigt dyr, der nyder at gå på opdagelse alene udenfor.

Og netop derfor er det sådan et perfekt kæledyr for husejere, hvor det er nemt for katten at kunne gå ind og ud som det passer den.

Bor man i stedet i lejlighed, kan det være svært at have en kat, der har adgang til at kunne gå udenfor. Netop fordi en kat virkelig nyder selv at kunne bestemme, er det vigtigt, at den altid kan komme ud og ind, når den ønsker det.

Så som husejer kan du roligt anskaffe dig en kat. Den bringer rigtig meget glæde for alle, men den er også nem at have og kan sagtens passe sig selv i længere perioder.

Men som katteejer løber man ind i en hel del bekymringer: hvad nu hvis der sker den noget?

En kat er et klogt dyr, men det kan godt være angstprovokerende at tænke på, at den løber rundt udenfor helt alene, og man slet ikke aner, hvor den er henne.

Oftest bevæger katte sig på små områder tæt på dit hus, og den ved også, hvor der er farer (som eksempelvis store veje med mange biler), og den holder sig derfor generelt inden for et begrænset område.

Andre læste også:  Roadtrip – ikke kun USA

Hvis du ikke har set din kat i nogle dage, kan frygten dog godt begynde at komme frem. Særligt om sommeren er der masser af mad for katten at finde udenfor, og den er derfor ikke lige så bundet af at komme hjem, som den er om vinteren, hvor det er sværere at finde mus og anden mad ude.

Så derfor kan du godt se en skift i, hvor hyppigt din kat er hjemme, og det kan skabe stor bekymring for mange katteejere.

Få ro på sinden med en GPS til kat

For at få ro i sinden, kan du anskaffe dig en GPS til din kat. Med en GPS har du mulighed for at kunne tracke din kat live via din smartphone.

Du kan altså se, at din kat bevæger sig rundt, og du kan også se, hvor den er henne. Det kan give dig ro i sindet at vide, at den har det godt og hygger sig i en mark tæt ved dit hus.

Hvis du er urolig for din kat, kan du også bruge GPS’en til at fortælle dig, hvor du kan finde den henne, hvis du har brug for at hente den hjem.

Du kan tilmed sætte det sådan op, at du får en advarsel, hvis din kat bevæger sig ud af sin sikkerhedszone (som du vælger). Så kan du blive notificeret, hvis den bevæger sig tæt på en stor vej.

Andre læste også:  Spar nemt penge på madbudgettet! 7 sparetips..

En GPS til din kat kan altså give dig ro på nerverne, og du vil altid vide, præcist hvor din kat er henne.

Martin

Martin Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + seven =