biopejs i hjemmet

Overvej en biopejs til inde- eller udestuen

Vil du gerne forlænge sommeraftnerne på terrassen eller i udestuen? Måske vil du gerne forberede dig bedst mulig på julehyggen allerede? En biopejs kan klare begge dele for dig. En biopejs er perfekt til både stue og udestue, da den står for både varme og hygge.

Samtidig er den nemmere og renere at have med at gøre end en almindelig brændeovn eller pejs, så du sparer masser af besvær oveni. Læs endelig videre, måske finder du en biopejs, der passer til dit hjem.   

Overvejer du en pejseløsning til dit hjem? Der findes efterhånden så mange pejse på markedet, at det kan være svært at finde rundt i, hvilken pejs man overhovedet skal vælge.

Biopejs-shop.dk er en hjemmeside, hvor du kan dykke ned i alle de pejse, der findes på markedet. Her kan du finde en biopejs, der passer til dit hjem, om den skal være væghængt, installeres ind i væggen, eller om du skal have en, du kan flytte rundt i huset efter behov.

Derfor skal du vælge biopejs

En pejs er ikke længere bare en pejs. Der findes nemlig masser af grunde til at kaste ideen om en brændeovn eller traditionel pejs på bålet. En biopejs har nemlig flere fordele, der er værd at overveje:

  • Let at vedligeholde
  • Let at rengøre
  • Miljøvenlig
  • Billig i omkostninger
  • Fleksibilitet

Lad os starte med det åbenlyse. En traditionel brændeovn sviner bare mere end en biopejs, der brænder bioethanol af. Hvor afbrændt træ efterlader masser af aske, sod og røg, så vil en biopejs blot producere en lille smule CO2, og det er stort set det eneste affaldsstof, som du behøver bekymre dig om. En almindelig brændeovn kræver masser af rengøring og vedligeholdelse, det gør en biopejs bare ikke i samme grad.

Andre læste også:  Sådan finder du det rette sted at bygge hus

Samtidig er det derfor den miljøvenlige løsning. Både når det kommer til inde- og udeklima. Da en almindelig pejs producerer en masse røg, kan det ikke altid undgås, at røgen trænger ind i huset.

Så kan der pludselig lugte meget af bål. En biopejs producerer ingen lugte eller farlige gasser, der kan være skadelige for dit helbred. Og så er den selvfølgelig ikke så dyr i drift. Bioethanol er en type af alkohol, der er ”bygget” på gamle kartofler, majskobler og andet stivelse.

Det er dog ikke en alkohol, du skal smage på, til gengæld brænder den godt og har en høj brændselsværdi. Det betyder, at den giver en god varme for en lille flamme. Dermed er den også sikker at bruge i sin biopejs, der er specifikt designet til at brænde denne type alkohol af.  

Tag biopejsen en tur ud på terrassen

Du kan få biopejse i mange slags efterhånden, og noget af det, der gør biopejsen eftertragtet, er netop denne fleksibilitet. Du kan få installeret en biopejs i væggen, men du kan sørme også få den hængt op, hvis det er det, du ønsker. Og så kan du få en mobil biopejs, som du kan flytte rundt i hjemmet præcis efter dine behov.

Så kan du eksempelvis sidde ude på terrassen til langt ind i det mørke efterår, og holde lys og varme tændt med en biopejs. Hvis du synes, sommeren var alt for kort, og gerne vil forlænge den lidt endnu, så er det en biopejs, du bør anskaffe dig til terrassen.

Andre læste også:  Spar nemt penge på madbudgettet! 7 sparetips..

Når det så bliver vinter og jul, kan du tage biopejsen med indenfor igen, hvor du kan tænde op for hyggen i stuen. Det er smart med sådan en to-i-en løsning, når det kommer til biopejse.

Den smarte løsning  

Hvis du er rigtig smart, så kan du faktisk også investere i en biopejs med fjernkontrol. Ja faktisk kan du også hente en app til din telefon, som gør, at du kan tænde og slukke for din biopejs, når du har lyst til det.

Hvis du nu ligger rigtigt godt i sofaen og føler dig for træt til at gå hen og tænde for din biopejs, så kan du jo lige nu fjernbetjeningen og tænde op i pejsen. Det er da smart! På den måde kan du holde afslapningen ved lige uden afbrydelser og nyde den åbne flamme fra biopejsen og varmen, den udsender.

Er du nu helt solgt på teknologi særligt inden for pejseverdenen, så kan det være, du skal tjekke ud, hvad en vandpejs er for noget. Det er en pejs, der bruger vanddamp og et orange og varmt lys til at give illusionen om åben ild. Og det virker! Tag et kig for dig selv, og se, hvor flot det egentlig efterligner.

Det er pejseløsningen til kontoret eller steder, hvor man gerne vil give billedet af, hvor hyggeligt og dejligt, der er, men hvor varmen egentlig er unødvendig. Måske er det endda vandpejse, vi kommer til at have i alle hjem for fremtiden.

Annonce

Annonce Forfatter

Dette indlæg er indtrykket som en annonce og kan derfor indeholde reklame links. Disse links gør det nemmere for dig, at navigere til de omtalte hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 5 =