Epoxy gulv pris – Sådan får du den bedste pris

Epoxygulve bliver mere populære i de danske hjem! Du kender sikkert de spejlblanke gulve, som findes i et væld af stærke farver – de er nemlig ved at vinde indpas hos mange med en moderne indretning.

Epoxyulve var tidligere mest brugt på gulve i fabrikker og værksteder, da det kunne klare store belastninger med høj slidstyrke og var nemt at gøre rent. I dag bliver det mere populært hjemme i danskernes husstande, da det både er moderne og yderst praktisk. Derudover kan man få epoxygulve i flere forskellige farver, som du ønsker hjemme hos dig.

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på hvad prisen er på epoxy gulve og hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få epoxy gulve hjemme hos dig.

Sådan får du den bedste pris

Vi anbefaler at man kontakter flere virksomheder og modtager et tilbud på at få lagt epoxy gulve. På denne måde kan du sammenligne de forskellige priser og vurdere, hvad der er den bedste løsning til lige netop dit projekt. I denne forbindelse kan du også bede om en pris både med og uden epoxymaling – så kan du eventuelt se om du kan spare penge ved selv at købe epoxymalingen.

epoxy gulv prisBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud epoxy gulv!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Vi anbefaler at man bruger onlinetjenesten 3byggetilbud.dk, som har eksisteret siden år 2000 og har hjulpet mere end 250.000 danskere med at få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos lokale håndværkere. Da deres service er gratis at anvende er 3byggetilbud.dk uafhængige og modtager af denne årsag ikke procenter af opgaverne der formidles, ligesom at de heller ikke har fordel af, om du vælger en leverandør frem for en anden. De har hjulpet utallige danskere med den bedste epoxy gulv pris og vil uden problemer kunne hjælpe dig videre.

Epoxy gulv pris

Hvis du overvejer at få epoxygulv, er det ikke noget vi anbefaler at du forsøger at gøre selv! Epoxy skal nemlig blandes i de rette mængder og hærder meget hurtigt, når det hældes på den overflade det skal dække. Et epoxygulv skal lægges af fagfolk og hærdes flere gange over tid hvilket fordyrer processen.

Prisen varierer på baggrund af flere faktorer herunder også hvilken type gulv du har liggende i forvejen. Men vi har hos BygOgHus forhørt os hos flere fagfolk som oplyser at prisen normalt er omkring 4-500 kroner pr. m2, men afhænger blandt andet af tykkelse og egenskaber. Der kan eksempelvis være tillægsydelser såsom sand i blandingen, så det bliver mere skridsikkert, hvilket ofte bruges i butikker eller virksomheder, hvor ansatte og kunder færdes dagligt.

Inden du kontakter de forskellige virksomheder for, at modtage en pris på din opgave kan det være en god ide at undersøge priserne på epoxymaling. Det kan nemlig i flere tilfælde betale sig, at købe epoxymaling selv og få hjælp til at få gulvet lagt af professionelle.

Hvad er epoxy gulve?

Et epoxy gulv kan altid kendes ved den spejlblanke overflade, som findes i mange forskellige farver. Denne slags gulv er tidligere kendt for at blive brugt i fabrikker og virksomheder som har haft brug for et slidstærkt gulv i denne forbindelse. Dog ser man denne type gulv oftere i danske hjem, da det er et flot gulv med mange muligheder og samtidig meget praktisk.

Epoxy gulve bliver lavet på et fundament af kunstharpiks, der er ganske ufarligt i hærdet tilstand. Denne harpiks giver et unikt look, der passer ind i det moderne, danske hjem og er i høj grad inspireret af en trend, som man ser i diverse modemagasiner og i TV. Epoxy gulv bliver mere og mere moderne og hvis man er vild med mange af de fordele der er med et epoxy gulv, men ønsker man et andet udtryk kan man eventuelt også kigge på betongulv.

Andre læste også:  Sandblæsning af hus - Se vores store guide og priser

Hvad er epoxymaling?

Det kan være en god ide at undersøge nærmere omkring de forskellige mærker og slags der findes af epoxymaling. Det kan nemlig være en god ide at undersøge prisen på malingen og eventuelt efterspørge et tilbud med og uden epoxymaling – måske du kan spare nogle penge på dette.. Dog skal du huske at finde en epoxymaling i en høj kvalitet, som giver dig det bedste resultat på sigt. Epoxymaling består af en såkaldt epoxyharpiks, der blandes med en hærder, umiddelbart før du skal male. Den kemiske sammensætning gør materialet stift og ekstremt stærkt, når de to komponenter hærder. Epoxymaling er kun til indendørs brug, da UV-stråler kan nedbryde den ellers så solide maling.

Martin

Martin Forfatter

Martin har det daglige ansvar hos BygOgHus og er en gør-det-selv person til fingerspidserne. Han har altid selv mange projekter i gang, så der altid sker noget nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + two =