pris for epoxy gulv

Epoxy gulv pris | Sådan får du den bedste pris

4.7/5 - (32 votes)

Epoxygulve bliver mere populære i de danske hjem! Du kender sikkert de spejlblanke gulve, som findes i et væld af stærke farver – de er nemlig ved at vinde indpas hos mange med en moderne indretning.

Epoxy gulv var tidligere mest brugt på gulve i fabrikker og værksteder, da det kunne klare store belastninger med høj slidstyrke og var nemt at gøre rent. I dag bliver det mere populært hjemme i danskernes husstande, da det både er moderne og yderst praktisk. Derudover kan man få epoxygulve i flere forskellige farver, som du ønsker hjemme hos dig.

pris for epoxy gulv

Sådan får du den bedste pris

Vi anbefaler at man kontakter flere virksomheder og modtager et tilbud på at få lagt epoxy gulve. På denne måde kan du sammenligne de forskellige priser og vurdere, hvad der er den bedste løsning til lige netop dit projekt. I denne forbindelse kan du også bede om en pris både med og uden epoxymaling – så kan du eventuelt se om du kan spare penge ved selv at købe epoxymalingen.

epoxy gulv pris

BygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud epoxy gulv!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Vi anbefaler at man bruger onlinetjenesten 3byggetilbud.dk, som har eksisteret siden år 2000 og har hjulpet mere end 250.000 danskere med at få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos lokale håndværkere. Da deres service er gratis at anvende er 3byggetilbud.dk uafhængige og modtager af denne årsag ikke procenter af opgaverne der formidles, ligesom at de heller ikke har fordel af, om du vælger en leverandør frem for en anden. De har hjulpet utallige danskere med den bedste epoxy gulv pris og vil uden problemer kunne hjælpe dig videre.

Prisen for Epoxygulv

Hvis du overvejer at få epoxygulv, er det ikke noget vi anbefaler at du forsøger at gøre selv! Epoxy skal nemlig blandes i de rette mængder og hærder meget hurtigt, når det hældes på den overflade det skal dække. Et epoxygulv skal lægges af fagfolk og hærdes flere gange over tid hvilket fordyrer processen.

Prisen varierer på baggrund af flere faktorer herunder også hvilken type gulv du har liggende i forvejen. Men vi har hos BygOgHus forhørt os hos flere fagfolk som oplyser at prisen normalt er omkring 4-500 kroner pr. m2, men afhænger blandt andet af tykkelse og egenskaber. Der kan eksempelvis være tillægsydelser såsom sand i blandingen, så det bliver mere skridsikkert, hvilket ofte bruges i butikker eller virksomheder, hvor ansatte og kunder færdes dagligt.

Inden du kontakter de forskellige virksomheder for, at modtage en pris på din opgave kan det være en god ide at undersøge priserne på epoxy maling. Det kan nemlig i flere tilfælde betale sig, at købe epoxy gulvmaling selv og få hjælp til at få gulvet lagt af professionelle.

Hvad er epoxy gulve?

Epoxy gulv er længe blevet brugt i industrien og hos virksomheder, men et epoxy gulv kan også bruges i dit private hjem i flere forskellige rum. Vil du gerne have et gulv der er nemt at rengøre, som er slidstærkt, og som giver dig muligheden for at vælge imellem mange forskellige farver og udtryk? Så skal du helt sikkert overveje at få dig et epoxy gulv.

Et epoxy gulv kan altid kendes ved den spejlblanke overflade, som findes i mange forskellige farver. Denne slags gulv er tidligere kendt for at blive brugt i fabrikker og virksomheder som har haft brug for et slidstærkt gulv i denne forbindelse. Dog ser man denne type gulv oftere i danske hjem, da det er et flot gulv med mange muligheder og samtidig meget praktisk.

Epoxy gulve bliver lavet på et fundament af kunstharpiks, der er ganske ufarligt i hærdet tilstand. Denne harpiks giver et unikt look, der passer ind i det moderne, danske hjem og er i høj grad inspireret af en trend, som man ser i diverse modemagasiner og i TV. Epoxy gulv bliver mere og mere moderne og hvis man er vild med mange af de fordele der er med et epoxy gulv, men ønsker man et andet udtryk kan man eventuelt også kigge på betongulv.

Andre læste også:  Sandblæsning af hus - Se vores store guide og priser

Hvad er epoxymaling?

Epoxy gulvmaling benyttes ofte oven på beton. Det kan være en god ide at undersøge nærmere omkring de forskellige mærker og slags der findes af epoxymaling. Det kan nemlig være en god ide at undersøge prisen på malingen og eventuelt efterspørge et tilbud med og uden epoxymaling – måske du kan spare nogle penge på dette.

Dog skal du huske at finde en epoxymaling i en høj kvalitet, som giver dig det bedste resultat på sigt. Epoxymaling består af en såkaldt epoxyharpiks, der blandes med en hærder, umiddelbart før du skal male. Den kemiske sammensætning gør materialet stift og ekstremt stærkt, når de to komponenter hærder. Epoxymaling er kun til indendørs brug, da UV-stråler kan nedbryde den ellers så solide maling.

Muligheder med epoxy gulv

Epoxy gulve er før, typisk blevet brugt i industiren, på kontorer, fabrikker osv. Dels fordi det er slidstærkt, og dels fordi det at det er super nemt at rengøre, men i løbet af de seneste år, har privat personer også fået øjnene op for det praktiske og smukke gulv. Epoxygulvet er blevet brugt i garager, badeværelser, bryggers, køkkener osv. Søger man på ”Epoxy Floor” på youtube, vrimler det med vidoer med folk der anlægger epoxy gulve i deres eget hjem.

Epoxy gulv fås i mange forskellige farver, så det er kun din fantasi der sætter grænser. Måske skal badeværelses gulvet piftes op med et postkasserødt gulv, eller måske en sart grøn i køkkenet. Mulighederne er mange. Det er også muligt at blande forskellige farver sammen sådan at gulvet kan ligne eksempelvis havets bund. Er du kreativ kan du virkelig få meget ud af et epoxy gulv.

Epoxygulve kan også med stor fordel bruges i garagen eller i værkstedet, da gulvet er modstandsdygtig overfor næsten alle typer af olie, terpenting samt kemikalier.

I badeværelset kan du male med epoxymaling direkte ovenpå vådrumssikring, og du kan blande kvarts i din maling, sådan at gulvet ikke er alt for glat, og derved forhindrer du, at du og din familie falder og slår jer. I køkkenet er det en fordel med et gulv der er nemt at rengøre. Samtdidig er det godt med et slidstærkt gulv der tåler at blive brugt i mange timer. Køkkenet er et af de steder hvor vi opholder os i rigtig mange timer, og det er også et rum der skal være nemt at rengøre. Derfor er epoxy gulve et genialt valg til dit køkken.

Fordele ved epoxy gulv

Der er masser af fordele ved epoxy gulv, både praktisk og designmæssigt. Læs hvad vi mener er de 3 bedste fordele ved gulvet herunder.

1. Nem at rengøre

Den daglige rengøring kan klares med en simpel gulvskrubbe eller rengøringsmoppe og varmt vand. Du kan med fordel bruge rengøringsmiddel, der både renser gulvet, men som også lægger en film på gulvet, der holder dit gulv blankt og flot. Det er ikke nødvendigt at bruge stærke rengøringsmidler med skrappe kemikalier til rengøring af epoxy gulve, hvilken både er sundt for dit indeklima og for miljøet.

2. Skridsikkert

Epoxygulve har en utrolig skridsikker overflade, samtidig med en stærk slidstyke og holdbarhed. Derfor får du et gulv der holder sig pænt og praktiskt i mange år. Dette er også grunden til at epoxygulve længe har været et populært gulv indenfor industri, såsom lagerbygninger og fabrikker, men også i supermarkeder eller indkøbscentre, hvor mange mennesker bruger gulvet hver eneste dag, og hvor hygiejnen skal være i top.

3. Design og stil

Med et epoxy gulv er det kun din fantasti der sætter grænser når det gælder farver og design. Epoxy gulve er også meget blanke og skinnende hvilket ser super flot ud i f.eks et køkken eller et badeværelse.

Epoxybelægning

Epoxybelægning er et 100% rent materiale der ikke er tilsat andre komponenter, og som ikke er fortyndet med vand eller opløsningsmidler.

Epoxybelægning er lidt vanskeligere at arbejde med end epoxymaling. Dels fordi materialet er tykkere, hvilket kan gøre det sværere at påføre jævnt, og dels fordi at det begynder at stivne og hærde hurtigere derfor skal du også arbejde noget hurtigere så dit gulv ikke begynder at hærde før du er helt færdig. Man primer typisk gulvet med en epoxyprimer, hvorefter man påfører epoxybelægning med en spartel.

Både epoxymaling og epoxybelægning fås i mange forskellige farver og nuancer, så du kan få lige det gulv du ønsker dig, der matcher stilen i dit hjem.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *