facaderenovering

Facaderenovering

En facaderenovering giver facaden en længere holdbarhed og modstand overfor vind og vejr i en lang årrække frem. Ved en facaderenovering renoveres den eksisterende facade, så den også kommer til at fremstå pæn og ny igen.

Ved facaderenovering kan du også få udført f.eks. facade- eller hulmursisolering, udskiftet vinduer og døre eller andre renoveringer af facaden eller dens udseende.

Med en renoveret facade forlænger du boligens levetid, samtidig med at huset kommer til at fremstå i en meget bedre stand. Det påvirker sandsynligvis også ejendomsvurderingen, fordi huset derved bliver meget lettere at sælge og pænere at se på.

Fordele ved en facaderenovering

✔︎ Forlænger boligens levetid
✔︎ Giver dig mulighed for at ændre på facadens farve og udformning
✔︎ Giver mulig for at få udført f.eks. facadeisolering, der ellers ville sætte spor på facaden
✔︎ Facaden kommer til at fremstå pæn og ny igen
✔︎ Boligen stiger i ejendomsvurdering

facaderenovering

BygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på facaderenovering!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Andre læste også:  Nedrivning af hus – Sådan får du den bedste pris

Hvordan foregår en facaderenovering?

En facaderenovering er en proces, som ofte kan ses, som et paraplybegreb da det dækker flere områder og afhænger af hvilken stand din facade er i. Du kan i forbindelse med facaderenovering få renoveringer, som indebærer følgende:

  1. Sandblæsning af hus: Mange facaderenoveringer starter med en grundig sandblæsning med det formål at fronten skal klargøres til efterfølgende overfladebehandling.
  2. Efterisolering: Er facaden ikke korrekt isoleres er det en god ide af gøre i denne forbindelse, da dette ellers ville sætte spor i facaden.
  3. Facademaling: Når facaden er blevet sandblæst vil man typisk male facaden. Facademalingen vil på den sandblæste overflade sidde godt fast og give huset et flot udtryk.
  4. Vandskuring af hus: Efter sandblæsning kan man foretage en vandskuring af facaden for at opnå en bedre holdbarhed og for at det rent kosmetisk bliver flot.
  5. Reparationer: Ved reparationer kan mindre skader udbedres og f.eks. fugerne mellem murstenene gås efter og fyldes op.

Facaderenoveringen udføres oftest af en murer, der kan hjælpe dig med hvad der er nødvendigt i dit tilfælde herunder med sandblæsning, reparation og pudsning af facaden. Mureren vil oftest hyre rådføre sig med et andet firma til vandskuring og en maler, hvis facaderenoveringen skal afsluttes med en maling af facaden.

Få den bedste pris på facaderenovering

Hvis du ikke har prøvet at finde en håndværker til din byggeopgave før, kan det være svært hvordan og hvilket firma man skal indhente et tilbud fra. For hvad skal du huske at have med i din beskrivelse for at du modtager et fyldestgørende tilbud?
Samtidig kan det være svært at vide, hvor god den enkelte håndværker er til at løse netop din arbejdsopgave og om han giver en god pris.

Andre læste også:  Maling af tag - Priser på maling af tag samt tagmaling hos fagmænd

Derudover kan det være tidskrævende at kontakte en masse håndværkere, som er interesseret i opgaven og som har tiden til det. Vi anbefaler nemlig, at man som udgangspunkt kontakter mindst 3 håndværkere og modtager et tilbud på facaderenovering.

Få 3 tilbud på din opgave helt gratis og uforpligtende

Den nemmeste løsning på at modtage 3 gode tilbud på din byggeopgave, er gennem tilbudstjenesten 3byggetilbud her. De har et bredt netværk at håndværkere over hele landet, som de ved har tid og det rette kendskab til at varetage din opgave.

Du kan være sikker på at 3byggetilbud har vurderet de forskellige håndværkere på baggrund af vurderinger fra andre kunder, så du kan være sikker på at der bliver lavet et stykke arbejde som du kan være tilfreds med.

Det giver dig en tryghed ved de tilbud, du får, som du ikke havde haft, hvis du selv skulle have indhentet tilbuddene. Og så sparer du en masse forgæves opkald og for at rykke håndværkerne for et svar på din henvendelse.

Avatar

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − 11 =