loftisolering2

Loftisolering – Spar mange penge årligt

5/5 - (1 vote)

Som du formentligt allerede ved, så stiger varmen opad. Derfor kan en effektiv isolering af dit loft være med til at nedsætte energiforbruget betydeligt og give dig et bedre indeklima. Hvorfor tænker du måske? Med en god loftisolering i dit hus, forhindrer du nemlig at varmen stiger opad og derefter ud gennem loftet. Det kan altså hurtigt være en god investering at isolere dit loft, hvilket der også findes flere gode tilskud og fradrag til.

Typisk kan en loftisolering være tjent hjem i løbet af 1-4 år ved besparelser på din varmeregning.

loftisoleringBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på loftisolering!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvordan foregår loftisolering?

Når man isolerer et loft, lægges der et lag isoleringsmateriale på loftet eller over loftrummene, hvis loftetagen er udnyttet i huset. Har i værelser på loftet, vil i også opleve at en efterisolering heraf dæmper støj og spare en masse penge på varmeregningen hvert år.

Der anvendes typisk følgende materialer til loftisolering:

  • Mineraluld herunder enten glas- eller stenuld
  • Papiruld (Som er et billigere genbrugsmateriale, med næsten samme egenskaber)
Andre læste også:  Tagrenovering - Forlæng tagets levetid

Kravene til hvor tykt et lag af isolering der skal lægges, har ændret sig betydeligt i løbet af de seneste år. Kravene findes i bygningsreglementet og kan variere alt efter hvilket isoleringsmateriale der gøres brug af. Derfor kan du godt komme ud fra et isoleringen skal være tykkere eller tyndere afhængigt af hvilken løsning du vælger. Minimumstykkelsen af isolering af hvad der betegnes som almindeligt byggeri hedder 360 millimeter.

Se her nedenfor en video, som forklarer omkring loftisolering:

Hvad er prisen på loftisolering?

Prisen på loftisolering afhænger af flere ting herunder hvor stort et areal du skal have isoleret, hvilke materialer der skal bruges mv. Dog kan du regne med omkring 110-180 kroner pr. kubikmeter – som typisk løber op i 12-16.000 kroner samlet set.

Der er flere isoleringsfirmaer, som har specielle pakkeløsninger på isolering af loftet. Det kan være en god ide at læse tilbuddet nøje igennem, da du skal være opmærksom på ville type loftrum tilbuddet gælder samt hvor stort et areal der er inkluderet i prisen.

I forbindelse med loftisolering anbefaler vi at du får en eller flere håndværkere til at komme ud og se nærmere på dit hus, hvor han herefter kan foretage en eventuel opmåling af loftrummet samt se nærmere på loftet.

Det kan være en god ide at kontakte en række isoleringsfirmaer, som kan give deres bud på opgaven så du har noget at sammenligne med. Vi anbefaler at du bruger tilbudtjenesten 3byggetilbud.dk til at indhente 3 tilbud på din opgave! Så slipper du nemlig for at skulle ringe forgæves til en række isoleringsfirmaer, som ikke har tid til din opgave eller tilbyder en for høj pris. Samtidig har mange isoleringsfirmaer specialiseret sig og arbejder måske derfor ikke med loftisolering.

Andre læste også:  Derfor er isolering vigtigt

Det eneste du skal gøre er at trykke på den grønne knap nedenfor og angive din kontaktoplysninger samt beskrive omfanget af din opgave. Så modtager du efterfølgende tilbud fra isoleringsfirmaer, som bor i nærheden af dig og har tiden samt kompetencerne til opgaven.

Spar mange penge årligt

energimaerkning
Bedre energimærkning af huset kan medvirke til en højere salgspris.

En loftisolering er altså en god investering, hvis du ingen isolering har i forvejen. Du vil typisk spare mellem 2.500 kr. og 5.000 kroner hvert år på din varmeregning, da huset efterfølgende er bedre isoleret. Det betyder altså at din investering kan være tjent hjem i løbet af 1-4 år ved besparelser på din varmeregning.

Samtidig med at varmeregningen falder, bliver de faste omkostninger ved at bo i huset også lavere. Det medfører at huset i sidste ende også bliver flere penge værd. Så ønsker du på et senere tidspunkt at sælge huset vil du kunne få en højere pris fordi at det er blevet isoleret og koster mindre i drift. I denne forbindelse kunne du også overveje at få foretaget en hulmursisolering og gulvisolering som medvirker til en bedre isolering og lavere varmeregning.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 9 =