Microcement er populært

Håndværkere har længe været glade for at bruge microcement i forbindelse med både renoveringsopgaver og byggeprojekter.

Microcement er ikke kun populært, fordi materialet kan give boligindretningen et moderne og urbant look. Microcement er også et meget populært materiale, fordi det er nemt at arbejde med.

Microcement, som også går under navnet microbeton, består primært af cement, vand og farvestof. Det er derfor let at lave en blanding med spartelmassen, og microcement kan bruges på stort set alle overfalder og underlag i hjemmet.

Få et flot microcement gulv

Microcement er særdeles velegnet til gulvbelægning. Som materiale er det enormt slidstærkt, kræver ikke en masse vedligehold, og det er let at gøre et microcement gulv rent.

Når man laver microcement gulv, vil det første lag med microcement sikre gulvet den mekaniske styrke, mens det sidste lag microcement giver gulvet sin kemiske styrke.

Microcement kommer typisk i den klassiske grå farve, som kendes fra beton, men det kan også lade sig gøre at få microcement gulv i andre farver. Microcement er derfor både en billig og hurtig løsning, hvis fx dit badeværelse trænger til at blive frisket på og få en ny farve. 

Farven på dit mikrocement gulv afhænger naturligvis af, hvad netop din producent kan tilbyde. Microcement fås i en masse nuancer, og du kan fx få dit cement gulv i rød, blå, gul eller sort, hvis du ikke er til den klassiske grå.

Andre læste også:  Sådan undgår du gabende paneler

Klik her og find ud af om du skal have et microcement gulv.

Microcement giver endeløse muligheder

Der findes næsten ikke det projekt eller den ting, hvor du ikke kan bruge microcement. 

Et microcement gulv er uden tvivl oplagt, hvis man ønsker en at shine hjemmet op. Hvis man får lagt cement gulv korrekt vil det kunne holde i årevis. 

På grund af den glatte overflade på dit microcement gulv behøver du heller ikke skulle bruge en masse tid på rengøring og vedligeholdelse.

Hvis du ikke vil nøjes med et mikrocement gulv, kan du også bruge microcement til at lave en ny bordplade i køkkenet. Det giver et meget moderne og råt udseende, som mange kan lide.

Når du i forvejen har fået lavet dit cement gulv på badeværelset, vil det også være oplagt at bruge microcement på væggene i dit badeværelse.

Det smarte ved microcement er blandt andet, at du kan påføre spartelmassen direkte på dine gamle fliser på badeværelset. På den måde sparer du både tid og penge.

Heldigvis fås microcement i flere nuancer, og dine badeværelsesvægge behøver derfor ikke nødvendigvis have samme farve som dit mikrocement gulv.

Uanset om du vælger at bruge microcement på hele badeværelset eller kun lave et cement gulv, vil du kunne have glæde af det i mange år.

Andre læste også:  Bliv uafhængig at telefonens vejrmålinger

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 7 =