pris for epoxy gulv

Polyurethan gulv

3.9/5 - (7 votes)

Få et unikt slidstærkt gulv, der med fordel kan bruges til køkken, bad, bryggers, værksted og gangarealer. Polyurethan gulv er kendt for at være slidstærkt og yderst nemt at holde – det er da et must til værkstedet eller lignende.
Polyurethan gulv er slidstærkt, vandtæt og også temperaturresistens – faktisk helt op til 200 grader! Grundet disse faktorer er polyurethan gulv ofte brugt i industrien, på lagre eller i storkøkkener. Gulvet har en fugefri overflade, som gør gulvet nemt at holde rent. Denne fugefrie overflade giver endvidere rummet et spændende look, som ikke ses så ofte. Gulvet kan laves i alverdens farver, farvekombinationer, mønstre, marmorlook osv. – dette afhænger blot af fantasien! Du kan med andre ord skabe lige nøjagtig det look, du ønsker med polyurethan gulv. Som oftest er polyurethan gulv blankt, ja nærmest glaseret, men det er dog muligt at skabe gulvet i en mat overflade, hvis man ønsker det.

epoxy gulv pris

Sådan får du den bedste pris

Vi anbefaler at man kontakter flere virksomheder og modtager et tilbud på at få lagt polyurethan gulve. På denne måde kan du sammenligne de forskellige priser og vurdere, hvad der er den bedste løsning til lige netop dit projekt.

epoxy gulv prisBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på polyurethan gulv!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Få hjælp fra fagmænd

Polyurethan gulv har også en ulempe – gulvet er ikke noget, man som privat skal rode dig ude i, da det indeholder giftige dampe, når det lægges. Der er uddannede og professionelle folk, der tager sig af det. Dog findes der en gør-det-selv løsning, som stort set giver det samme look som et polyurethan gulv. Så har du forelsket dig i polyurethan gulv, men elsker at gøre-det-selv, er denne løsning lige noget for dig! Epoxymaling – denne løsning giver stort set det samme udtryk som polyurethan gulv, men indeholder inden giftige dampe og er derfor muligt for private at lægge selv. Epoxymalingen kan påføres med beton-, parket- og flisegulve – man skal dog være opmærksom på, at alle ujævnheder skal være fjernet, når man påfører epoxymalingen, samt at det tager omkring en uge inden malingen er helt hærdet.
Epoxymaling er ikke lige så slidstærkt, som et professionelt lagt polyurethan gulv, men det holder bedre end lak og almindelige gulvmalinger – og sidst men ikke mindst, så får det en lignende overflade som polyurethan gulv! Epoxymaling kan købes hos farvehandleren eller hos trælasten.

Andre læste også:  Epoxymaling - Alt du skal vide

Problemer med indeklimaet?

Ikke nok med at polyurethan gulv er nemt at rengøre og ser yderst flot ud, så kan det også have en positiv effekt på dit indeklima. Har du problemer med mug-, lugt-, skimmel– eller støvgener pga. din nuværende gulvbelægning, kan et polyurethan gulv være dig behjælpelig. Gulvet er som sagt nemt at rengøre, hvilket har en positiv effekt på førnævnte problemer. Derudover kan man mod et ekstra beløb få tilsat materialer til gulvoverfalden, der renser luften og dels beskytter mod mug og skimmelsvamp. Så er du generet af dit nuværende indeklima, kan et polyurethan gulv være godt givet ud.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *